Hos os går oplevelsen længere end sushi og japansk barbecue. Vores cocktails er skabt med samme fokus på smag og kvalitet, hvor japanske spiritusser og unikke ingredienser mødes i en harmonisk blanding af tradition og kreativitet.
Vi serverer et nøje udvalgt udvalg af ti cocktails — fem originale signaturdrinks og fem elegante fortolkninger af klassiske favoritter, alle med et japansk twist. Hver cocktail er skabt til at matche køkkenets smagsnuancer og bringe noget særligt til bordet.
Til dig, der foretrækker alkoholfrit, tilbyder vi også tre håndlavede mocktails – friske, smagfulde og med samme omtanke i hver detalje.
Japansk gin, mangopuré, friskpresset limejuice, sukker sirup, citron sodavand.
En japansk twist på Gin Hass, med tropisk mango, lime og en forfriskende sodavandsfinish, der giver et livligt og friskt indtryk.
Hyldeblomst likør, sake, citrongræs sirup, friskpresset limejuice, friske mynteblade, lime skiver, prosecco, fever-tree hyldeblomst tonic.
Super forfriskende, sød og boblende. En let og boblende hyldeblomst spritz med sake og prosecco, ideel til en frisk og aromatisk oplevelse.
Umeshu plommelikør, mørk rom, friskpresset citronjuice, sukker sirup, æggehvide, orange bitters.
En perfekt balance mellem ume plum vin, mørk rom, citron og æggehvide skum, afsluttet med et strejf af orange bitters.
Vodka, yuzu citron sake, friskpresset citronjuice, yuzu sød juice, citrongræs sirup, citron bitters, soda
En syrlig cocktail med yuzu, citrongræs og vodka, toppet med soda for en frisk og glat drink.
Kirsebærkompot, sake, mørk rom, friskpresset limejuice, sukkerrørsirup, kirsebær bitters, coca-cola.
En mørk kirsebær-rom og sake cocktail med lime, cola og en dristig, eksperimenterende twist.
Fersken sake, fersken likør, yuzu gin, friskpresset citronjuice, sukker sirup, æggehvide, angostura bitters.
En sød og frugtagtig cocktail med fersken, cremede noter og et pift af bitters, toppet med frisk citronskal.
Japansk whiskey, friskpresset citronjuice, yuzu citronjuice, sukker sirup, æggehvide, angostura bitters.
En silkeblød, afbalanceret whiskey sour med yuzu, æggehvide skum og et strejf af bitters.
Yuzu citron sake, ingefær sirup, friskpresset citronjuice, yuzu sød juice, asiatisk lager.
En frisk og sprudlende beer cocktail med yuzu, ingefær og citron, toppet med japansk lager for en forfriskende afslutning.
Yuzu gin, lychee likør, jordbær puré, friskpresset limejuice, rabarber tonic, æggehvide.
Den perfekte dessertcocktail med jordbær, litchi og rhubarbertonic, en frugtagtig og indbydende lækkerbidsken.
Afkølet presset espresso, shochu, kahlúa, baileys, vaniljesirup.
En intens espresso martini med shochu og Baileys, toppet med et strejf af kaffepulver for en dekadent afslutning.
yuzu citronjuice, friskpresset limejuice, passionsfrugt puré, sukkerrørsirup, soda, mynteblade.
En levende mocktail med passionsfrugt, yuzu og mynte, toppet med sodavand for en forfriskende twist.
Genmaicha, honning sirup, ingefær sirup, friskpresset citronjuice, rose sparkling lemonade Blomsteragtig, aromatisk og forfriskende.
En aromatisk mocktail lavet med genmaicha te, honning, ingefær sirup og sprudlende rose lemonade.
Matcha pulver, chai, kokosmælk, kokosvand, honning sirup.
En cremede matcha kokos mocktail med chai krydderi og kokosvand for en glat og afbalanceret tekstur.
© 2025 Sekiryu – Designet af Auxo.dk